DC Universe Online forsinkes

Over nyttår

Selv superhelter kan slurve med det å være presis.

Sony Online Entertainments ambisiøse DC Universe Online rekker ikke den lovede slippmåneden november. Isteden må vi vente til "tidlig 2011" på MMO-spillet, der du inntar rollen som superhelt. DC Universe Online er det første massive rollespillet som kommer ut både på PC og PlayStation 3.

DC Universe Online.

Grunnen til utsettelsen er rett og slett at man vi ha bedre tid til å finjustere basert på tilbakemeldinger fra betaperioden – som starter neste uke.

– Nå som spillet går inn i ekstern betatesting vil denne ekstra tiden gi oss muligheten til å jobbe med tilbakemeldinger fra publikum på en meningsfylt måte. Når vi kommer skikkelig i gang med betaen skal vi komme tilbake med en ny lanseringsdato, sier SOE-president John Smedley ifølge GameSpot.

I neste ukes beta prioriteres de med VIP-nøkler og de som har registrert seg på spillets betaside. Alle som forhåndsbestiller spillet før 15. november loves betaplass innen 30. november. Fra og med 7. oktober vil SOE gi oss mer informasjon om hvordan man skaffer seg betanøkler på : www.dcuniverseonline.com/betakey (inaktiv i skrivende stund).

I DC Universe Online kan du skape din egen superhelt eller skurk, og kjempe med eller i mot ikoniske tegneseriefigurer som Joker, Batman, Superman og andre. Det kan jo ikke bli annet enn morsomt?

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden