Overwatch 2

Overwatch-serverne er nede for telling mens Blizzard klargjør for Overwatch 2-lansering

Oppfølgeren åpner dørene tirsdag kveld.

Blizzard Entertainment

Mandag kveld gikk teppet ned for Overwatch for siste gang. Blizzard stengte ned spillets servere, og lader nå opp til lansering av oppfølgeren Overwatch 2.

Øyeblikket da Blizzard skrudde av Overwatch-serverne.

Tusenvis av spillere logget seg inn for å ta farvel med den populære flerspillerskyteren, som opprinnelig ble lansert våren 2016. På Twitch, YouTube og i sosiale medier rant det inn med bilder og videoer fra øyeblikket da Blizzard trakk ut kontakten.

Les vår anmeldelse av Overwatch »

Overwatch-universet får selvfølgelig leve videre gjennom oppfølgeren, men ikke uten omfattende endringer. Kanskje viktigst av disse er overgangen fra lag på seks spillere til lag på fem. I tillegg kommer nye helter og kart inn, mens eksisterende helter skal gjennom store overhalinger.

Dørene for Overwatch 2 åpnes offisielt på tirsdag 4. oktober, klokka 21:00 norsk tid. Da får både nye og gamle spillere kaste seg gratis ut i flerspillerskyteren, på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Nintendo Switch.

Vi fikk en smakebit på Overwatch 2 tidligere i år. Skribent Mikkjell Lønning mente fans hadde mye å se frem til, selv om spillet ikke akkurat finner opp hjulet på nytt.

– De som fremdeles er glade i Overwatch har mye å se frem til i den vanlige flerspilleren. Jeg tviler likevel på at spillet kommer til å trekke til seg så veldig mange ferske fjes basert på flerspilleren, så det blir spennende å se hva Activision Blizzard får til med samarbeidsmodusen.

LES OGSÅ: World of Warcraft: Dragonflight har fått slippdato »

Siste fra forsiden