Overwatch - Sigma

Overwatchs neste helt er en gal vitenskapsmann

Oppdatert: Sigma er klar for testing på PC.

Oppdatering 24. juli: Etter historietraileren vi fikk på mandag, har Blizzard fulgt opp med en grundig gjennomgang av Sigma. Som nevnt er han en såkalt Tank, som stiller med en rekke forsvarsbaserte egenskaper og evner.

Overwatch-sjef Jeff Kaplan forteller om Sigma. (Video: Overwatch)

Som blant annet Reinhardt og Orisa, kan Sigma sette opp en skjoldbarriere for å beskytte både seg selv og sine lagkamerater. Den nye helten har riktignok litt større frihet i hvordan han plasserer barrieren, slik at han i større grad kan beskytte mot angrep fra oven.

Kinetic Grasp er nok en defensiv evne, som lar Sigma stanse innkommende prosjektiler og konvertere dem til ekstra skjold for Sigma. Av offensive evner har helten Hyperspheres, små baller som spretter før de imploderer og skader fiender i nærheten, og Accretion, et større angrep som slenger motspillere i bakken.

Når Sigma bruker sitt Ultimate-angrep – Gravitic Flux – flyr han opp i luften og tar med seg alle fiendene innenfor en gitt radius, før han pælmer dem på hodet først i asfalten.

Sigma er tilgjengelig for testing på Overwatchs testservere på PC nå. En endelig slippdato er ikke bekreftet, men trolig rulles helten offisielt ut i løpet av en uke eller to.

Opprinnelig sak følger.

Blizzard har de siste dagene sluppet enrekke hint om en ny Overwatch-figur, og mandag kom den offisielle avdukingen. Spillets 31. helt går under navnet Sigma, og som utvikleren forteller vil han innlemmes i figurgalleriet veldig snart.

Sigma er den 31. Overwatch-helten.
Blizzard

Sigma ble vist frem med en såkalt Origin Story-trailer, som Blizzard bruker for å gi oss bakgrunnshistorien til de forskjellige Overwatch-figurene. Helten var opprinnelig en astrofysiker som forsket på tyngdekraft og svarte hull, men under et viktig gjennombrudd gikk alt galt.

Videoen – som du kan se over – viser hvordan Sigma havnet på et slags sykehus, før han ble «reddet» av den ondsinnede organisasjonen Talon. Takket være det feilslåtte eksperimentet har helten lært seg å utnytte tyngdekraften til sin fordel, og tilsynelatende blir dette en viktig del av hans egenskaper.

Så langt har vi ikke fått vite hvordan det blir å spille som Sigma, eller hvilke angrep og evner han stiller med. Det ser imidlertid ut til at han tar opp en Tank-rolle, og blir i så fall den åttende forsvarsbaserte helten i Overwatch.

Vi regner med at Blizzard vil kunngjøre flere detaljer om Sigma i løpet av de neste dagene, og oppdaterer saken etter hvert som vi hører noe.

Overwatch prøver seg på rollebasert matchmaking.
Heretter må spillere velge en rolle før kampen, og holde seg til den »

Les også
Anmeldelse: Overwatch

Siste fra forsiden