Oxenfree 2: Lost Signals

Oxenfree 2: Lost Signals gir oss mer overnaturlig ungdomsdrama

Oppfølgeren til Oxenfree kommer til sommeren.

Eventyrspillet Oxenfree får en oppfølger. Det kunne utvikler Night School Studio fortelle som en del av Nintendo Direct-sendingen onsdag kveld.

Oxenfree 2: Lost Signals.
Night School Studio

Oxenfree 2: Lost Signals kommer etter planen til Nintendo Switch og PC i løpet av sommeren 2021. Vi tipper at spillet også finner veien til andre plattformer, men vi må nok vente litt før vi hører mer om det.

Oppfølgeren finner sted fem år etter det første spillet. Vi trer inn i rollen som Riley, som snubler over mystiske radiosignaler i hjembyen Camena. Som mef forløperen ligger det an til å bli en thriller med overnaturlige elementer, der stemningen svaier innom ungdomsdrama blandet med Twin Peaks-aktige mysterier.

Kritikerrost førstespill

Oxenfree 2: Lost Signals.
Night School Studio

Oxenfree tok spillmiljøet litt på sengen da det kom tidlig i 2016, men endte opp med å bli blant årets mest kritikerroste spill. Også vi digget det første Oxenfree-spillet, og vår anmelder fremhevet blant annet stemningen som ypperlig.

– Oxenfree serverer ikke bare en god spøkelseshistorie, det serverer flere lag med delikate tråder som består av komedie, tragedie, mellommenneskelig drama og overnaturlige, marerittfremkallende elementer. Her er ingenting overflødig. De duse akvarellpenselstrøkene, den hypnotiserende musikken, den litt teite, selvbeviste humoren, og de mer tragiske hintene om ting som har skjedd før vi fikk ta del i historien – alt har sin rettmessige plass i Oxenfree, ingenting står i veien for noe annet, skrøt vår anmelder og ga spillet nesten toppscore.

Siste fra forsiden