Vi storkoste oss med Oxenfree i fjor – onsdag var det overnaturlige eventyret gratis

Nettbutikkene fortsetter gavedrysset i desember.

Night School Studio

Om du lengter etter et spennende eventyr å kaste deg over i jula har GOG kanskje svaret. Nettbutikken deler i disse dager ut gratiseksemplarer av Oxenfree på PC, utviklet av Night School Studio og lansert i 2016.

Oxenfree er et dialogbasert eventyrspill.
Night School Studio

For å sikre deg en bit av kaka er det bare å besøke forsiden på GOG.com, og trykke på «Get for Free»-knappen nær toppen av siden. Ved å logge deg inn (eller registrere deg om nødvendig) legges spillet automatisk til i spillbiblioteket ditt, der du kan spille det så mye du vil for all fremtid.

Tilbudet gjelder frem til klokken 15:00 den 21. desember.

Mer enn bare en spøkelseshistorie

Oxenfree tar oss med til den mystiske øya Edwards Island, der de fem vennene Alex, Jonas, Ren, Clarissa og Nona skal på fest. Med et sterkt fokus på dialog, valg og konsekvenser byr spillet på en historie som blander tenåringsdrama, humor og overnaturlige elementer.

Vår egen Bjarte Wathne Helgesen storkoste seg med Oxenfree da han anmeldte det i fjor. Han roste både historien, stemningen og spillets evne til å overraske, og gav det ni av ti mulige poeng på karakterskalaen:

– Oxenfree serverer ikke bare en god spøkelseshistorie, det serverer flere lag med delikate trpder som består av komedie, tragedie, mellommenneskelig drama og overnaturlige, marerittfremkallende elementer. Her er ingen ting overflødig. De rolige akvarellpenselstrøkene, den hypnotiserende musikken, den litt teite, selvbevisste humoren og de mer tragiske anslagene av ting som har skjedd før vi fikk ta del i historien – alt har sin rettmessige plass i Oxenfree, ingen ting står i veien for noe annet, konkluderte han.

For fans av eventyrspill kan vi også anbefale Finding Paradise.
Les vår anmeldelse av oppfølgeren til To the Moon »

Siste fra forsiden