Bad Company 2-beta ved månedslutt

På tur til Alaska

PC-eiere får omsider anledning til å teste neste Battlefield.

I november meldte svenske DICE at de hadde utsatt en PC-beta av sitt kommende førstepersonskytespill Battlefield: Bad Company 2. En test hadde allerede blitt gjennomført på PlayStation 3, og PC-betaen ble utsatt fordi denne var en gedigen suksess. Grunnet suksessen ville DICE nemlig øke omfanget på PC-testen.

Bare noen måneder igjen til fullversjonen

Det ble lovet at PC-eiere skulle få teste spillet tidlig i år, og nå melder bloggen til DICE om de konkrete detaljene. Hvis du forhåndsbestiller spillet gjennom EA Store får du tilgang på en beta som skal kjøre fra 28. januar til 25. februar. Andre forhandlere skal også delta i denne promoteringen, men de har foreløpig ikke blitt offentliggjort.

Det jobbes også med en egen Steam-beta for en senere anledning.

I betaen får du teste kartet Port Valdez, som byr på et snødekket landskap i Alaska. Russerne angriper for å slå ut oljeselskapene i området, og de har med seg masse tunge kjøretøy for å få jobben gjort. Kartet dreier seg hovedsakelig om smart bruk av disse kjøretøyene, og opptil 32 spiller kan krige samtidig.

Fullversjonen av Battlefield: Bad Company 2 ligger i butikkhyllene 4. mars. For mer om hva som venter deg kan du lese vår sniktitt av spillet.

Siste fra forsiden