Pass på! Skatteoppkreveren i The Witcher 3 kommer med krav dersom du utnyttet smutthull

Men du kan fremdeles sno deg unna!

WhatsMyGame

Slik det er med alle sandkassespill har The Witcher 3: Wild Hunt hatt noen smutthull for å gjøre seg rik på kort tid siden lanseringen.

Noen spillere har for eksempel dratt nytte av at man kan slakte kyr i White Orchard, vente til de dukker opp igjen ved å skru frem tiden, og selge skinnet til kjøpmannen i området. Andre har kjøpt opp skjell i storkvanta for en billig penge i Novigrad, og fått en smed til å nappe ut perlene, for så å selge disse dyrt videre.

Dersom du er blant de som har nytt godt av slike metoder, må du belage deg på å få besøk av skatteoppkreveren i spillet. Og han vet om alt du har gjort.

«Let me tell you how it will be»

Her ser du skatteoppkreveren i aksjon. (Video: WhatsMyGame)

YouTube-kanalen WhatsMyGame har lagt ut en video av sin gjennomspilling av den nye utvidelsespakken Hearts of Stone der han plutselig blir innhentet av oppkreveren. Han åpner boken, forteller deg at han vet om alt du har gjort – kuskinnssalget, perlesankingen, hele sulamitten – og pålegger deg en heftig skatt for å ha lurt penger fra fellesskapet.

Dersom du ikke har skrupler går det heldigvis an å sno seg unna oppkravet. Alt du trenger å gjøre er å benekte udådene, så slipper du å betale. Du får til og med et hedersdiplom for å ha opptrådd ærlig, sikkert for å skrape litt mer på samvittigheten din.

Dette er for øvrig ikke første gang CD Projekt RED har tatt tak i smutthullene. Den nevnte kuslaktingen ble gjenstand for et annet påfunn tidligere i år; en oppdatering la inn et svært beist – en kuhevner – som kom og angrep deg dersom du prøvde å slakte ned ku i stort omfang i White Orchard.

Bra mottagelse

The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone.

Utvidelsespakken Hearts of Stone ble sluppet 13. oktober, og fikk gode skussmål av vår anmelder her på bruket.

– The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone er et mesterverk, og alle som har spilt gjennom det originale spillet burde vurdere å skaffe seg denne utvidelsespakken. Historien er rett og slett imponerende, og CD Projekt RED har ikke spart på kruttet. De har også våget å utforske noen nye veier som de ikke gjorde i det originale spillet, og selv om dette noen ganger kan hvile på linjen til pretensiøst er sluttproduktet meget troverdig – noe spillet tjener på, skriver vår anmelder.

Den nyeste oppdateringen er for øvrig rimelig svær.
The Witcher 3-patchen har over 600 endringer og veier opp mot 15 GB »

Siste fra forsiden