PC-utgaven av Forza 6 får betatest neste uke

Tilgjengelig for alle som har oppgradert til Windows 10.

Turn 10 Studios

Microsoft og utvikler Turn 10 Studios har annonsert en betatest for det kommende gratisspillet Forza Motorsport 6: Apex på PC, som går av stabelen 5. mai. Testen er åpen for alle spillere, men krever at maskinen din er oppgradert til Windows 10.

Hvor lenge testen skal holde på fikk vi ikke vite, men utvikleren lover å oppdatere betaversjonen utover sommeren. I første omgang jobbes det med å forbedre spillet ytelse for ulike PC-konfigurasjoner og tilby bedre støtte for ratt og pedaler. Deretter vil tilbakemeldinger fra spillere være med å bestemme eventuelle endringer og funksjoner som introduseres.

Ingen flerspiller

Slik ser Forza ut med 4K-oppløsning. (Video: Turn10Studios)

Pressemeldingen påpeker at Forza Motorsport 6: Apex ikke lar deg konkurrere mot andre spillere på nettet. I stedet håper Microsoft og Turn 10 å lokke PC-spillere til serien ved å vise frem hva Forza-opplevelsen handler om – raske biler og imponerende grafikk.

På kjøresiden skilter spillet med 63 biler og 20 baner, mens grafikken skryter av støtte for DirectX 12 og 4K-oppløsning. Spillets karrieremodus – kalt «Showcase Tour» – består av 12 arrangementer som ifølge utvikleren skal introdusere spillere for fascinerende biler og unike motorsportoppgjør.

I tillegg lover utvikleren en rekke spennende kjøreopplevelser, samt et nytt oppgave– og poengsystem, som er designet for å hjelpe spillere forbedre kjøreferdighetene sine.

Lanseringsdatoen for Forza Motorsport 6: Apex er ikke annonsert.

Vår anmelder lot seg imponere av seriens forrige spill.
Les anmeldelsen av Forza Motorsport 6 på Xbox One her »

Siste fra forsiden