PewDiePie lanserer nytt YouTube-nettverk med et knippe YouTube-kjendiser

Revelmode skal fokusere på spill og popkultur.

YouTube-yndlingen Felix «PewDiePie» Kjellberg står i fronten for et nytt YouTube-nettverk kalt Revelmode. Tanken er å samle en rekke YouTube-ere under en paraply som skal jobbe sammen.

Disney i ryggen

Det er Disney som stiller med pengene via nettverket Maker Studios, et underholdningsselskap som PewDiePie har vært en del av en stund. En haug andre YouTube-ere er også med på lasset, slik som Markiplier, CutiePieMarzia, Dodger fra PressHeartToContinue, CinnamonToastKen og EmmaBlackery.

Pewds forteller om Revelmode. (Video: PewDiePie)

I tillegg til å lage innhold, interagere med nettsamfunnet og gjøre veldedighetsarbeid skal stjernene dukke opp som tegneseriefigurer i et eget Revelmode-show. Håpet er at synergieffekten av samarbeidet vil løfte opp innholdsprodusentens kanaler ytterligere og gi dem økt spredning.

– Jeg tror nettverk kan være noe positivt for alle involverte, som hjelper kanaler til å vokse, og nå sitt potensiale. Jeg tror dette er mulig, og jeg tror dette er mulig med Revelmode. Derfor startet jeg dette nettverket, utdyper PewDiePie i en video om satsingen.

For øyeblikket er det en liten gruppe stjerner som er involverte, men nettverket har planer om å åpne for nye medlemmer etter hvert.

Nettverk i Norge

YouTube-nettverk har eksistert i lang tid, og er egentlig ikke noe nytt. Her til lands har vi sett nettverk som Nordic Screens (som blant andre vi er en del av) og Splay Norge trekke til seg små og store YouTube-ere med samme mål som Revelmode. Også der samles videoprodusenter fra forskjellige felt for å bistå hverandre og løfte hverandre frem.

Revelmode har ikke lagt ut andre videoer enn den du ser i toppen av artikkelen ennå, men de har allerede sikret seg kanalnavnet.

Har du lyst til å komme i gang med spillvideoer selv?
Denne guiden forteller deg hvordan du kommer i gang med streaming »

Siste fra forsiden