Phantom lanseres til høsten?

Infinum Labs - produsentene bak den sagnomsuste superkonsollen Phantom, har nå gått ut med en lanseringsdato for USA.

I forbindelse med E3-messen i Los Angeles går Infium Labs ut med en pressemelding om ønsket utgivelse for Phantom 18. november i år. Det er imidlertid ikke nevnt noen dato for Europa, og det er tvilsomt om den kommer til å være i salg her til lands med det første, foruten importversjoner.

Firmaet vil presentere Phantoms funksjoner på årets E3-messe, og håper med det å legge all skepsis til side, en gang for alle.

- Jeg er mer enn klar over skepsisen, kynismen og spøkene som har florert rundt Phantom, forteller Kevin Bachus, president i Infinum Labs i pressemeldingen. Bachus ble ansatt i selskapet i januar, og har en fortid hos Microsoft og Xbox.

Phantom vil bli den første konsollen som er avhengig av at kunden har bredbånd. Alle spillene skal kunne lastes ned via en forhåndsbetaling eller en leieavtale. Bredbånds-tjenesten skal gjøre det enkelt å tilby kunden demoer og oppgraderinger av programvaren. Prisen på herligheten ligger på rundt 199 dollar, hvis man ikke inngår noen abonnementsavtale, og gratis hvis du inngår en to-års-kontrakt. Månedsavgiften ser ut til å havne på rundt 30 dollar.

Med AMD AthlonTM XP 2500+, Nvidia GeForceFX 5700 Ultra-skjermkort med Nvidia nForce2 Ultra 400-brikkesett, 100mbit nettverkskort, en modifisert utgave av Windows XP, 40 GB harddisk, Dolby Digital 7.1 surround-anlegg, trådløst nettverk, trådløst tastatur/mus/kontroller vil Phantom være den klart raskeste konsollen på markedet.

Nå søker selskapet etter utgivere med et ønske om å lisensiere spill til Phantom. De er også på leting etter butikker, som har tro på prosjektet som svært mange har vært skeptiske til i lang tid.

Vi skal forsøke å ta en titt på dette fenomenet når messen starter på onsdag, og kommer tilbake med mer informasjon senere. I mens kan dere titte på de siste offisielle produktbildene:

Siste fra forsiden