Xbox-lekkasjer

Phil Spencer om den omfattende Xbox-lekkasjen: – Skuffende

Lover å dele «de ekte planene» når tiden er inne.

Xbox-sjef Phil Spencer.
Xbox

Haugevis med Microsoft-hemmeligheter kom på avveie denne uka, takket være en glipp i offentliggjøringen av rettsdokumenter. Blant annet kom informasjon om en nestegenerasjons Xbox, ny variant av Xbox Series X/S og konsolleksklusivitet for The Elder Scrolls VI.

Phil Spencer kaller lekkasjen skuffende.

En ny Xbox kommer i 2028, ifølge lekkasjen.
FTC vs. Microsoft

I et internt skriv til ansatte, som The Verge har fått tak i, innrømmet Xbox-sjefen at situasjonen er kjedelig for hele teamet. Han minnet imidlertid om at noen av de lekkede e-postene er over et år gamle, og at noen av planene har endret seg.

– Vi legger alle enorme mengder lidenskap og energi inn i vårt arbeid, og dette er aldri måten vi ønsker at det harde arbeidet skal bli delt med verden. Med det sagt er det så mye å glede seg til, og når vi er klare vil vi dele de ekte planene våre med spillere, skrev Spencer.

Spencer tok også til X (tidligere Twitter) for å dele noen tanker om lekkasjen. Også her skrev han at det har skjedd store forandringer i Xbox-planene for fremtiden.

– Det er vanskelig å se vårt teams arbeid delt på denne måten, fordi så mye har endret seg og det er så mye å være spent på akkurat nå og i fremtiden. Vi vil dele de ekte planene når vi er klare.

LES OGSÅ: Lekkasje: Neste Xbox-konsoll planlagt til 2028 »
LES OGSÅ: De nye versjonene av Xbox Series X og S har lekket »

Siste fra forsiden