80-tallsklassiker fram fra glemselen

Pistol er for pingler

Konami børster støvet av actionspillet Green Beret/Rush'n Attack.

Japanske Konami har vært i spillbransjen lengre enn de fleste andre utviklere og utgivere, og har dermed en rikholdig katalog med spill som strekker seg over de fleste sjangere og plattformer. Tilbake på 80-tallet var de spesielt kjente for sine actionspill i 2D, og et av disse var Rush‘N Attack. I vår verdensdel er det kjent som Green Beret.

Navnet er Spider. Wolf Spider.

Konami drar nå serien fram fra glemselen under Rush‘N Attack-navnet og har inngått en avtale med tsjekkiske Vatra Games om å utvikle et nytt spill. Ferske Rush‘N Attack: Ex-Patriot er som sin forgjenger et actionspill i 2D-perspektiv, men denne gangen er grafikken ved Epics Unreal-motor.

I Rush‘N Attack: Ex-Patriot trer du på deg støvlene til enmannshæren Sid «Wolf Spider» Morrow. Den kalde krigen er over, men amerikanerne stoler ikke helt på sine russiske motparter. Sid blir dermed kommandert på oppdrag for å infiltrere russernes militære anlegg og finne ut hva de pønsker på.

Spillet sender deg til et sibirsk fengsel, et våpenlaboratorium og en militærbase med kjernefysiske våpen. Som i det originale Rush‘N Attack er du til å begynne med kun bevæpnet med en kniv og må sanke nye våpen mens du lusker rundt på anleggene og kverker russiske elitesoldater.

Rush‘N Attack: Ex-Patriot skal selges gjennom nettbutikkene på PlayStation 3 og Xbox 360 i løpet av høsten.

Siste fra forsiden