Pixeljunk Eden til PC i kveld

Om få timer skifter PlayStation-suksessen beite.

Pixeljunk Eden har fått mye ros etter sin lansering på PlayStation Network i 2008, og nå er spillet endelig på vei til andre formater. I kveld, klokken 19 norsk tid, lanseres spillet på Steam.

Nyheten kommer fra Q Games-sjef Dylan Cuthbert, via Twitter.

Pixeljunk Eden er et abstrakt plattform/hjernetrimspill som finner sted i en fargerik og psykedelisk verden. Du spiller en liten silkespinnende grimp, og må slenge deg rundt i de merkelige, todimensjonale omgivelsene.

Abstrakte miljøer.

PC-versjonen får flere forbedringer. Blant annet vil grimpen din kunne teleporteres tilbake til det forrige stedet han hvilte, og det vil også være mulig å lagre underveis i spillet.

– Steam har alltid vært en god plattform for uavhengige spill, og jeg har beundret måten de har støttet ikke-tradisjonell spillutvikling med titler som Terraria, Bastion, World of Goo og så videre. Vi synes det var kjempemoro å gå tilbake til Pixeljunk Eden for å forberede det for Steam-lansering, sa Cuthbert i forrige uke.

Pixeljunk Eden er et av flere populære spill i Pixeljunk-serien. Hvis det får suksess på Steam kan det godt være andre spill i serien, som Pixeljunk Shooter, også gjennomfører plattformhoppet.

Siste fra forsiden