Karaoke med We Sing

Plag naboen med allsang

Et nytt musikkspill er på vei til Wii.

Etter at spill som Singstar og Guitar Hero gjorde det stort, har det strømmet på med diverse musikkspill, og spesielt Wii har blitt velsignet (eller plaget) med mange representanter for sjangeren. Svenske Nordic Games har nå kunngjort sitt eget bidrag, We Sing.

Syng med

We Sing er et karaokespill i samme gate som Singstar. Det vil si at målet er å synge med til diverse sanger for så å bli rangert etter hvor godt eller dårlig du presterte. Det spesielle med We Sing er at det støtter opp til fire mikrofoner samtidig, så du kan danne din egen lille karaokegruppe med venner og familie. Selv om spillet er myntet på selskapelig synging er det også inkludert en solomodus for de som vil trene stemmebåndet alene.

Nordic Games lover et lydspor fullt av gamle og nye hits, og alt sammen skal være originalopptak akkompagnert av de offisielle musikkvideoen til låtene. Det er gjort avtaler med store musikkselskaper som EMI og Warner for å skaffe materiale, så det blir sanger fra velkjente artister som Coldplay, Tom Jones og Kylie Minogue. Totalt blir det tredve forskjellige låter.

We Sing er eksklusivt til Wii, og har foreløpig ingen slippdato. Nordic Games skal fortelle mer om spillet på neste ukes Gamescom.

Siste fra forsiden