Planescape: Torment relansert

Er dette tidenes beste rollespill?

Planescape: Torment har en ekstremt høy status hos rollespillelskere, og det er ikke uten grunn. Spillet, som kom fra Fallout-skaperne Black Isle Studios, leverte et unikt fantasy-eventyr med mengder av minneverdige figurer og utrolige situasjoner.

Nå har rollespillklassikeren endelig blitt relansert i digital form, på nettstedet Good Old Games. Der selges det for ti amerikanske dollar (cirka 60 kroner), og pakken inkluderer spillets lydspor, en samling spillkunst og en bokversjon av spillets historie.

I likhet med Baldur's Gate, som ble lansert på samme nettbutikk i forrige uke, er Planescape: Torment et spill hvor rettighetene er fordelt mellom Hasbro og Atari. Dette litt kompliserte eierforholdet er en av grunnene til at det ikke har dukket opp via digital distribusjon tidligere.

Good Old Games planlegger å lansere totalt seks Atari/Hasbro-spill i løpet av de kommende ukene. Det ser med andre ord ut som vi også kan se frem til et gjensyn med spill som Icewind Dale og Neverwinter Nights, samt Baldur's Gate II.

Siste fra forsiden