Playerunknown's Battlegrounds-oppdatering gjør det litt vanskeligere å finne gode våpen
(Bilde: Bluehole)

Playerunknown's Battlegrounds-oppdatering gjør det litt vanskeligere å finne gode våpen

Bluehole justerer «loot»-systemet for første gang.

For første gang siden spillets Early Access-lansering i mars skal «loot»-systemet justeres i Playerunknown's Battlegrounds. Med andre ord endrer utvikler Bluehole på sannsynligheten for å finne enkelte våpen og gjenstander i skytespillet:

Groza er ett av to våpen som introduseres i neste Playerunknown's Battlegrounds-oppdatering.
Groza er ett av to våpen som introduseres i neste Playerunknown's Battlegrounds-oppdatering. Bilde: Bluehole

– Dette er vårt første forsøk på å justere loot-balansen i spillet siden teamet begynte sin analyse. Vi vil etter all sannsynlighet gjennomføre flere slike endringer i løpet av Early Access-perioden, så vær så snill og ikke tolk dette som spillets endelige oppsett, skrev utvikleren på Steam.

For denne gang reduseres sjansen for å finne automatgeværet SCAR-L og maskinpistolen UMP, mens maskinpistolen Micro Uzi vil øke i antall. Det blir også færre motorsykkelhjelmer, men flere vester av lav kvalitet. 

Oppdateringen introduserer også to nye våpen – automatgeværet Groza og den helautomatiske pistolen P18C. Førstnevnte tar plassen til VSS-geværet i fallskjermkassene, og sistnevnte vil dukke opp overalt.

Kassene har også fått en liten justering, og kan nå inneholde lyddempere og kikkertsikter med fire gangers forstørrelse.

Ny milepæl

Playerunknown's Battlegrounds.
Playerunknown's Battlegrounds. Bilde: Bluehole

Forrige uke annonserte Bluehole at Playerunknown's Battlegrounds har solgt fire millioner eksemplarer i løpet av spillets første 13 uker. Det rekker til inntekter på rundt 850 millioner kroner, skrev utvikleren i en pressemelding:

– Jeg er oppriktig takknemlig for all støtten fans har gitt Playerunknown's Battlegrounds. Teamet vårt jobber hardt for å levere en stabil spillopplevelse, og vi forbereder oss på den endelige lanseringen senere i år, sa visepresident i Bluehole, Chang Han Kim.

Allerede før spillet bryter ut av Early Access har studioet riktignok store utvidelsesplaner, med både en reprisefunksjon og en zombiemodus. I tillegg kommer en Xbox One-utgave mot slutten av 2017.

Nå blir det slutt på å stjele «kills» i Playerunknown's Battlegrounds.
Flerspillerskyteren vil belønne spilleren som gjør grovarbeidet »

Kommentarer (17)

Forsiden akkurat nå

Til toppen