Playerunknown's Battlegrounds får en zombiemodus

Fire spillere mot 96 spillerstyrte zombier.

Playerunknown's Battlegrounds-skaper Bluehole har vært travelt opptatt under årets E3-messe, med opptil flere annonseringer. Hos Microsoft fortalte utvikleren at spillet blir konsolleksklusivt i en eller annen form på Xbox One, og på PC Gaming-showet ble klatring, hopping og væreffekter avslørt.

Playerunknown's Battlegrounds får snart klatring, bedre hopping og væreffekter. (Video: PC Gamer)

Tirsdag dukket utvikleren opp på Twitchs direktesending fra messegulvet, for å fortelle at spillet skal få en offisiell zombie-modus.

I modusen plasseres 100 spillere på Battlegrounds-øya som vanlig, men kun fire av dem – noen ganger fem eller seks – får lov til å plukke opp skytevåpen. De resterende 96 spillerne er designerte zombier, som må holde seg til slagvåpen.

Med muligheten til å eliminere zombiene på avstand burde firemannsgjengen ha et klart overtak, men som traileren over viser er det ikke alltid så enkelt.

Zombiemodusen har allerede vært tilgjengelig i uten at Bluehole har gjort mye ut av det, for utvalgte spillere med tilgang på «Custom Game»-funksjonen. Gjennom videoer på Twitch og YouTube har modusen vokst seg svært populær, og derfor valgte Bluehole å lage en offisiell versjon.

Utvikleren har ikke sagt når vi kan forvente modusen, og gjentok at optimalisering av spillopplevelsen har førsteprioritet.

Les flere E3-nyheter på vår samleside »

Siste fra forsiden