Playerunknown's Battlegrounds får reprisefunksjon

Spillere kan snart se rundene sine i både 3D og 2D.

Bluehole

Playerunknown's Battlegrounds vil snart la spillere enkelt gjenoppleve rundene sine, med reprisefunksjonalitet i både to og tre dimensjoner. Funksjonen skal ha vært kraftig etterspurt siden flerspillerskyterens Early Access-lansering i mars, og nå er den omsider bekreftet.

Se det perfekte skuddet igjen og igjen.
Bluehole

I et intervju med GameInformer forklarer spillsjef Brendan «Playerunknown» Greene at han ser på reprisene som en essensiell del av spillopplevelsen. Ikke bare kan man kose seg med videoen av en seier, men man kan også lære litt ved for eksempel å finne ut hvor man ble skutt fra og hva man kunne gjort annerledes.

3D-reprisene skal vise kampene i sin helhet, med muligheter for å redigere inn diverse effekter, sakte film og forskjellige kameravinkler. 2D-systemet vil på sin side gi et mer detaljert overblikk av kampen, der man får følge bevegelsene til samtlige spillere på kartet.

Håper å rulle ut om noen måneder

Ifølge Greene har repriser alltid har vært en del av planen for spillet, men fordi funksjonen ikke er ferdig venter Bluehole med å rulle den ut. Det gjenstår fortsatt en del arbeid, men utvikleren har leid inn et eget team til å ta seg av den jobben:

– Vi har et team som akkurat sluttet seg til prosjektet, som for tiden jobber med 3D-reprisene. Det passer utmerket, fordi de tar seg av det og vi slipper å måtte bruke ressurser på den oppgaven, forklarer Greene.

Foreløpig kunne spillsjefen ikke si noe om når vi kan vente reprisene, men han håper å kunne introdusere dem i løpet av de neste par månedene. Bluehole har ellers mye annet på programmet, og Greene hintet til to nye brett, flere spillmoduser og støtte for brukerskapte modifikasjoner.

Playerunknown's Battlegrounds skal etter planen lanseres på Windows mot slutten av året.

En konsollversjon av Playerunknown's Battlegrounds er også planlagt.
Først og fremst fokuserer utvikleren imidlertid på PC »

Siste fra forsiden