Playerunknown's Battlegrounds har slått rekorden for flest samtidige spillere på Steam

Kastet Dota 2 av tronen.

Bluehole

I helgen klarte Playerunknown's Battlegrounds (PUBG) noe ingen andre spill har vært i nærheten av å klare tidligere. Flerspillerskyteren overgikk nemlig Dota 2s rekord over flest samtidige spillere på Steam – og det også med grei margin.

Stadig flere spillere flokker seg til Playerunknown's Battlegrounds.
Bluehole

Ifølge nettstedet SteamCharts var det på det meste 1 348 374 PUBG-spillere logget inn samtidig på lørdag. Det er over 50 000 mer enn den tidligere rekorden – på 1 291 328 – som Valves MOBA-spill har holdt siden mars 2016.

At PUBG fortsatt er i Early Access, mens Dota 2 er gratis, gjør bragden enda mer imponerende.

Et vellykket halvår

Rekorden føyer seg til rekken over de mange triumfene Bluehole har kunnet feire siden PUBG kom til Steam i mars. På de seks månedene har utvikleren solgt over ti millioner eksemplarer av spillet, inngått et samarbeid med Microsoft og trappet opp satsingen på e-sport.

Teamet hviler imidlertid ikke på laurbærene, og spillere loves mye nytt innhold i løpet av de neste månedene. Blant annet lokker Bluehole med flere brett og en reprisefunksjon, i tillegg til en portering av spillet til Xbox One. En offisiell lanseringsdato for Playerunknown's Battlegrounds er ikke fastsatt, men planen skal fortsatt være å forlate Early Access innen utgangen av 2017.

Og her er en væroppdatering for Playerunknown's Battlegrounds:
Det er meldt skiftende skydekke, med sjanse for tett tåke »

Siste fra forsiden