Podkast

DoubleJump, episode 66

Podkast-gjengen ser på spillene som kommer i 2017

Listen er lang og januar-stemningen er på topp.

Sony Computer Entertainment

Hele gjengen samles for å diskutere spill vi gleder oss til i det herrens år 2017. Er det noen åpenbare favoritter? Hvor mange spill kommer til å bli utsatt til 2018 og forbi? Listen over spill vi gleder oss til er i hvert fall imponerende lang, og det lover jo godt.

Jonas hadde litt problemer med nettforbindelsen underveis, noe som førte til at vi pratet litt i munnen på hverandre. Ikke at dét er noe nytt her i gården.

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo, Jonas Magerøy og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjøra fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden