Pokémon Ultra Sun og Ultra Moon kommer i høst

Er utvidede versjoner av Pokémon Sun og Moon.

The Pokémon Company

The Pokémon Company annonserte tirsdag at de slipper to "nye" Pokémon-spill til Nintendo 3DS i høst: Pokémon Ultra Sun og Pokémon Ultra Moon. Vel, de er ikke akkurat helt nye egentlig, men mer utvidelser av fjorårets to spill, Pokémon Sun og Moon.

Ultra Sun og Ultra Moon skal bruke fjorårets spill som en mal, og bruke den samme Alola-regionen som bakteppe. The Pokémon Company forteller også at spillene skal bygge videre på verdenen og historien i de spillene, uten at vi vet helt om det er snakk om et nytt eventyr eller ikke. Begge spillene slippes i tandem 17. november 2017, slik Pokémon-spill har en vane for.

Det vi vet er at spillene skal ha Pokémon som ikke var med i fjorårets utgaver. I traileren kan vi skimte nye former av legende-Pokémonene Solgaleo og Lunala.

Ingen Switch-versjon

Se Pokémon Ultra Sun og Ultra Moon-traileren her. (Video: The Pokémon Company)

Interessant nok kommer ikke de nye spillene til Nintendo Switch, selv om det kunne virke slik en luten stund. På pressesidene dukket det nemlig opp en oppføring like etter annonseringen som viste Switch som en plattform for spillet. The Pokémon Company har siden sagt at dette var en feil, og at spillene kun blir å finne på Nintendo 3DS.

Om vi skal dømme etter tidligere spill kan Pokémon-fansen forvente et godt spill i høst – avhengig av hvor mye nytt det har å by på. Vår anmelder likte i hvert fall Pokémon Sun veldig godt i fjor høst.

– Pokémon Sun og Moon er knallsterke innslag i den 20 år gamle spillserien, og selv etter alle disse årene viser utvikler Game Freak at de fortsatt makter å mane fram engasjerende monstre og vanedannende rollespillmekanikker. Grunnformelen er mer eller mindre den samme som i 1996-spillene Red og Blue, men akkurat som med Pokémon X og Y er det de mange, små forbedringene som gjør dette til en fullgod spillopplevelse også i 2016, skrev vår anmelder i anmeldelsen sin.

Samtidig annonserte selskapet at Pokémon Gold og Silver kommer til Nintendo 3DS. Vi skrev et tilbakeblikk på disse to spillene om du ønsker å mimre litt »

Siste fra forsiden