Polarium Advance og Drill Dozer til Europa

Nintendo har kunngjort at de vil lansere Drill Dozer og Polarium Advance til GBA i løpet av våren.

Polarium Advance skal etter planen lanseres 14. april, og er basert på DS-spillet Polarium. Polarium er en variasjon av Tetris med svarte og hvite brikker som faller ovenfra. Din jobb er å forandre farger på brikkene, og når en hel rad med brikker har samme farge, forsvinner de og gir plass til nye brikker.

Spillets hovedmodus, "stage"-modus, kommer med 365 unike "oppdrag". GBA-versjonen har også tre forskjellige nye typer brikker, samt mulighet for å spille i "time attack"-modus og på to forskjellige vanskelighetsgrader. Spillet inneholder også mulighet for at du kan designe opp til 100 egne brett, som du kan bytte med andre ved hjelp av et passordsystem.

Dagens andre GBA-nyhet fra Nintendo er Drill Dozer, et plattformspill der du må grave og borre deg vei gjennom en serie omfattende brett. Spillet kommer i salg 26. mai, og følger en gruppe som heter Red Dozers, som beskytter en mystisk diamant. Nå er den blitt stjålet, og du må gjøre det du kan for å få den tilbake.

Til å hjelpe deg har du en dozer-robot, som har flere forskjellige egenskaper (slik som å lage tunneler gjennom stein). De store brettene i dette spillet inneholder en rekke hjernetrimelementer, og ved å finne og installere ekstra tannhjul kan dozeren din komme seg gjennom hardere steintyper. Du får også poeng som du må bruke til å oppgradere dozeren (slik at den f.eks. kan fly eller fungere under vann).

En spennende detalj er at kassetten spillet kommer på har en innebygd ristefunksjon, slik at GBA-en din rister mens du borrer deg gjennom stein og grus. Nintendo lover at spillet kombinerer intelligent hjernetrim med avhengighetsskapende plattformspilling, og tror det kommer med nok utfordringer til at selv de mest erfarne gamerne vil holdes opptatt en stund.

Siste fra forsiden