Populær Natural Selection-modifikasjon blir eget spill

Unknown Worlds byr på mer asymmetrisk flerspillerkamp.

Unknown Worlds

Det populære flerspillerskytespillet Natural Selection startet sin tilværelse som en modifikasjon til Half-Life, og da Natural Selection 2 ble lansert som en frittstående tittel endte spillet opp som grunnlag for flere spennende modifikasjoner.

Nå vil en av disse følge i Natural Selections fotspor, og selv bli en frittstående utgivelse. Modifikasjonen heter Combat, og gjør mange endringer på formelen fra det asymmetriske flerspillerspillet.

Lagene poserer for kamera før matchen. (bilde: Faultline Games/Unknown Worlds)

Menn mot monstre

Som i Natural Selection 2 møtes to svært forskjellige lag til dyst i futuristiske arenaer. Det ene består av monstre fra rommet, som alltid er under utvikling og til slutt ender opp med helt andre egenskaper enn de startet med Det andre består av menneskelige marinesoldater med høyteknologisk utstyr og hjelpemidler.

Målet til lagene er å utslette hverandres baser. I motsetning til i Natural Selection 2 finnes det ingen kommandører, så her er det fritt frem å spille slik man vil. Men samarbeid er selvsagt svært viktig om planen er å overvinne motspillerne.

Natural Selection: Combat vil gis ut på Steam senere dette året. Det utvikles av et ferskt studio ved navn Faultline Games, og det er Natural Selection-skaperne Uknown Worlds som står for selve utgivelsen.

Unknown Worlds har også et helt annet prosjekt på gang, nemlig undervannseventyret Subnautica.

Siste fra forsiden