Natural Selection 2 har fått gratis oppdatering

Spillerskapte tuneller er nytt trekkplaster for sjangerblandingsspillet.

Natural Selection 2 har bare vært ute i om lag fire måneder, men får allerede nå en større oppdatering – helt konstnadsfritt. Utvidelsen kalles Gorgeus, helt sikkert fordi mye av det nye gagner romvesenenheten Gorge.

Særlig spennende er de nye tunnelsystemet rasen kan benytte seg av. Her kan de bygge passasjer som kan brukes til å forflytte seg raskt fra sted til sted. Enheten kan nå også gi fra seg små skapninger kalt Babbler. Spilleren kan bruke disse til å angripe fiender eller hekte de på andre spillere for å skåne mot skade.

I tillegg har utvikleren slengt med et nytt kart, Descent. Utvikleren hevder dette er det mest visuelt detaljerte kartet spillet har fått så langt. Ellers skal det grafiske ha fått en mer generell overhaling, og Marine-fraksjonens Exosuit-rustning har fått et nytt eksplosivt våpen kalt Railgun.

Natural Selection 2.

Bedret eSport-opplevelse

eSports-tilhengere kan også glede seg over at Insight Spectator-systemet har fått seg en liten oppgradering som skal bedre seeropplevelsen under større turneringer. For nykommere har de også slengt med en opplæringsdel.

Natural Selection 2 er en finurlig blanding av et skytespill og strategi. To ulike fraksjoner, Marines og Kharaa, kriger mot hverandre, og kan begge ha hver sin strategikommandør som spiller spillet som om det var et sanntids strategispill. Resten av laget jobber sammen nede på kartet for å overmanne fienden.

Les også: – Strategispill har blitt tøysete Les også: Klar for dinosaurslakt?

Siste fra forsiden