Populært brettspill til Steam

I BattleLore: Command får vi turbasert strategi i et fantasyunivers.

Fantasy Flight Games

Brettspillutgiveren Fantasy Flight Games vil gi ut en digital versjon av brettspillet BattleLore Second Edition på Steam. Spillet er allerede ute for mobile plattformer, og Steam-versjonen samler nå stemmer på Greenlight.

Dataspillversjonen heter BattleLore: Command, og lar spilerne velge om de vil spille riddere eller barbarer med demonblod. Barbarene er i ferd med å ta over riddernes hjemland, og slikt blir det krig av.

Trailer for mobilutgaven.

Turbasert strategi

Spillet lar deg velge hvilke enheter du vil ta med deg ut på slagmarken, og gir deg mulighet til å bruke magi for å oppnå en fordel i kamp.

Fantasy Flight Games sier at det har gode flerspillermuligheter, både på samme system og via LAN. Nettbasert flerspiller kommer snart.

I tillegg kan du spille mot datamaskinen, og spillet har også en enspillerkampanje der du får rollen som en kommandør i riddernes hær og må bekjempe de demoniske invasjonsstyrkene.

Fra før av har Fantasy Flight Games gitt ut en versjon av Cthulhu-spillet Elder Sign: Omens på Steam. Det måtte også gjennom Greenlight.

Siste fra forsiden