Portal 2 har fått ny dato

Og denne gangen lover Valve at den stemmer.

Om man skal ramse opp de mest etterlengtede spillene der ute så er nok Portal 2 en saftig kandidat til pallplass, der det følger i kjølvannet av et av de mest kritikerroste spillene som har blitt utgitt de siste årene.

Problemet for mange har vært at utvikler Valve opererer med en egen tidsregning kalt «Valve Time», som enkelt og greit er en spøk på at de har en tendens til å komme med stadige utsettelser og vage lovnader om når ting kommer.

I Portal 2 venter splitter nye omgivelser.

Portal-oppfølgeren skulle egentlig ankomme før jul i år, men ble kjapt offer for en velkjent utsettelse. I en pressemelding i kveld melder Valve videre at spillet nok en gang har blitt utsatt, denne gangen til 18. april.

I sedvanlig, herlig stil velger selskapet selvsagt å annonsere det på en særegen måte:

– I dag annonserer vi at Portal 2 blir tilgjengelig 18. april 2011, etter at vi mistet det første utgivelsesvinduet. Denne to måneder lange utsettelsen markerer ikke bare den korteste forsinkelsen i vår ellers stolte historie av utsettelser, den beviser også at «Valve Time» og ordinær tid er i ferd med å spleises. Denne spleisingen markerer menneskehetens undergang, men vil ikke påvirke den nye slippdatoen for spillet, sier de i en pressemelding.

Portal 2 er ikke det eneste spillet Valve holder på med for øyeblikket. De har også alliert seg med Defense of the Ancients-skaper IceFrog for å lage en oppfølger til nevnte spill. Samtidig sies det jo at de snekrer på særs etterlengtede Half Life 2: Episode 3, men når det spillet kommer er stadig et mysterium.

Lurer du på hva annet som kommer ut i tiden fremover? Ta en titt i vår Spillkalender.

Bilde i toppen er hentet fra et tidligere cover av spillbladet GameInformer.

Siste fra forsiden