Prince of Persia: Classic neste uke

Den nye versjonen av Prince of Persia kommer til Xbox Live Arcade neste uke.

Ubisoft har nå bekreftet at nyversjonen av klassiske Prince of Persia vil lanseres for Xbox 360 neste onsdag. Den nye versjonen av dette spillmesterverket kommer med kraftig oppgradert 3D-grafikk, mens gameplayet i stor grad vil være det samme som i originalen. Utviklerne i GameLoft har imidlertid lagt til nye fiender, feller og utfordringer.

I Prince of Persia må du redde prinsessen fra kongens onde rådgiver, som i ekte Tusen og én natt-stil har gitt henne valget mellom å gifte seg med ham eller dø. Det eneste problemet er at rådgiveren har kastet deg ned i palassets dunkle fangehull, og det første du må gjøre er å rømme derfra.

Originalversjonen av Prince of Persia benyttet seg av en teknikk som het "rotoscoping" for å levere noen av de mest realistiske animasjonene til da sett i et hjemmespill, og kom i tillegg med svært intelligent gameplay som krevde at du var like rask i hodet som du var med joysticken eller tastaturet.

Om du har en Xbox 360 i huset bør du forresten ta en titt på Pac-Man Championship Edition, som ble lansert i går. Dette nye Pac-Man-spillet kommer med et raskere og mer moderne gameplay enn originalen, og ser ut til å ha blitt godt mottatt av de som har spilt det.

Siste fra forsiden