Princess Peach: Showtime - trailer

Princess Peach: Showtime-trailer viser mange forskjellige måter å spille på

TLDR

  • 22. mars lanseres spillet Princess Peach: Showtime, hvor Peach får ta på seg forskjellige roller og kostymer for å løse ulike utfordringer.
  • Kostymene inkluderer blant annet ninja, cowboy, detektiv, kung fu-mester og en sverdsvingende musketer.
  • Princess Peach: Showtime er et av flere Nintendo-spill som er planlagt for Switch i 2024, med blant annet Mario vs. Donkey Kong, Luigi's Mansion 2 HD og Paper Mario: The Thousand-Year Door på vei.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

22. mars er det endelig Peach sin tur til å legge ut på egne eventyr. I Princess Peach: Showtime får prinsessen ta på seg en haug med ulike roller, og denne uka viste Nintendo mer av hva det faktisk betyr.

Videoen – som du kan se over – viser hvordan Peach kler seg for anledningen. For eksempel kan hun ta på seg ninjakostyme for sniking eller mer smidig plattformnavigering. Blir det nødvendig har hun også med seg forkle og bakerhatt, for minispill som handler om kokkelering.

Av andre kostymer er cowboy, detektiv, kung fu-mester og en sverdsvingende musketer med hatt.

Snike-Peach.
Nintendo

Kostymene tas frem avhengig av hva situasjonen krever. Hvorvidt man står fritt til å veksle mellom dem, eller om dette kun skjer ved bestemte punkter i spillet, har Nintendo foreløpig ikke forklart.

Princess Peach: Showtime er et av flere Nintendo-spill som ankommer Switch i 2024. Først ut er Mario vs. Donkey Kong, som kommer 16. februar. Ved sommertider er det klart for Luigi's Mansion 2 HD, mens Paper Mario: The Thousand-Year Door kommer litt senere på året.

LES OGSÅ: Se den nyeste traileren for Frostpunk 2 »

Siste fra forsiden