Nytt Stalker kunngjort

Pripyat roper på deg

Redd for radioaktiv stråling? Da er ikke Stalker: Call of Pripyat noe for deg.

For noen uker siden dukket de første rapportene om et nytt Stalker-spill opp på nettet, og nå har ukrainske GSC Game World kommet med en offisiell kunngjøring av Stalker: Call of Pripyat. Spillet kommer i høst, kun til PC.

Hendelsene i det nye spillet foregår kort etter avslutningen til det første Stalker-spillet, Shadow of Chernobyl. Du spiller en regjeringssoldat som sendes inn for å rekognosere området, for å finne ut hvorfor en storstilt militæroperasjon for å få kontroll over Tsjernobyl-sonen gikk galt.

Som i tidligere Stalker-spill foregår Call of Pripyat i omgivelser modellert etter virkelighetens Tsjernobyl-område. Byen Pripyat, Yanov-stasjonen, Jupiter-fabrikken og landsbyen Kopachi er noen av de ekte miljøene du får utforske.

Spillet kommer med en helt ny historie, massevis av sideoppdrag, nye monstre og nye funksjoner. Blant annet får vi muligheten til å sove, og kan også fortsette å utforske spillverdenen etter at hovedhistorien er ferdig.

Utviklerne skryter også av et nytt A-Life-system, som skal være basert på det Stalker-spillerne likte best fra de to tidligere spillene i serien. Dette skal sørge for at omgivelsene føles dynamiske og levende.

Stalker: Call of Pripyat blir et frittstående spill, og ikke (slik tidligere rapporter ville ha det til) en utvidelsespakke. Sjekk seriens offisielle nettsted for mer informasjon.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden