Prisbelønnet TV-serie blir spill

Etterforsker på dagen. Seriemorder på kvelden.

Marc Ecko Entertainment skal lage spill om seriemorderen Dexter.

Dexter har gått sin seiersgang på amerikanske TV-skjermer og er blitt belønnet med både Emmy- og Golden Globe-utmerkelser. Nå har Dexters produksjonsselskap Showtime Networks inngått en avtale med Marck Ecko Entertainment om å lage en spillversjon av serien. Produksjonselskapet skal jobbe tett med spillutvikleren for ivareta seriens uttrykk.

Serien handler om Dexter, en tilsynelatende hyggelig ung mann som jobber hos Miami-politiet som ekspert på blodsprut, men under den vennlige overflaten lurer en djevelskap. Han er en kaldblodig sosiopat som tilbringer fritiden med å begå «rettferdige» drap. Ofrene hans er kriminelle som har unngått lovens lange arm.

Marck Eckos visepresident Marc Fernandez mener Dexter har det som trengs for å bli et godt spill:

– Dexter er en veldig sjelden TV-serie. Den har flere lag med spenning og action som lett kan oversettes til spillmediet. Våre designere, kunstnere og skribenter skal gi spillere en interaktiv utgave av Dexters moralsk tvetydige verden de kommer til å elske.

Prosjektet er på et svært tidlig stadium og det er foreløpig ikke kunngjort når det forventes å være ferdig eller hvilken formater det kommer til.

Siste fra forsiden