Prisguiden i ny drakt

Endelig har produktsidene våre fått en kraftig ansiktsløfting og forbedret funksjonalitet.

For over en måned siden ble nye produktsider for de fleste nettsteder i Hardware-nettverket lansert, og i dag er de samme forbedringene endelig å finne på Gamer.no også. Utseende er kraftig oppgradert, i tillegg til at nye nyttige funksjoner er lagt til.

Slik ser den nye produktsiden for Driver Parallel Lines (PS2) ut.

For Gamer.no sin del er kanskje den aller viktigste forbedringen at vi endelig kan tilby våre lesere mulighet til å legge inn sine egne anmeldelser av spill. I tillegg har bildegalleriet fått en solid oppgradering, og er nå basert på AJAX, slik at det er veldig raskt og behagelig å bruke.

Fra produktforsiden vil du få et kjapt overblikk over produktet, med produktbeskrivelse, de to siste artiklene, de fire siste lesererfaringene og de laveste prisene. Hvis det finnes anmeldelse av produktet, vil denne artikkelen alltid ligge raskt tilgjenglig som den øverste artikkelen.

Som tidligere kan du via faner komme deg raskt til alle lesererfaringer, flere produktdetaljer, bilder, priser og artikler. De ulike fanene er imidlertid mye tydeligere og illustrerende for leservennligheten. I høyremenyen får du kjapp tilgang til andre versjoner/plattformer av samme produkt, prishistorikk og prisvarsling. Etterhvert dukker også en handlevogn-funksjonalitet opp der.

Videre er det endelig mulig for leserne på Gamer.no å gi oss kjapp tilbakemelding på feil i prisguiden, via et skjema. Her kan du rapportere om feil i prislisten, uriktige detaljer, useriøse erfaringer, manglende produktbilder mm.

I ukene fremover er det planer om flere forbedringer og justeringer her på Gamer.no, som vi ikke rakk å få med i denne omgang. Fordi produktsidene nå er utviklet for å fungere for alle produkter i Hardware-nettverkets database, vil vi i løpet av de kommende ukene også tilby produktsøk for alt fra mobiltelefoner til filmer, musikk, datakomponenter og fotoutstyr. I tillegg vil vår vurdering av et produkt på sikt komme frem både på produktforsiden og i produktsøket.

Vi håper denne oppgraderingen faller i smak slik den foreligger nå. Skulle du ha noe å utsette, forslag til forbedringer eller annet, tar vi gjerne i mot tips i forumtråden til denne artikkelen. Vi ser frem til å motta deres lesererfaringer på spill og andre produkter, men husk at alle erfaringer må godkjennes manuelt, så det vil variere hvor lang tid det tar før de vises.

Siste fra forsiden