Priskutt for Xbox 360?

I følge Britxbox vil Microsoft senke 360-prisen når PS3 og Wii lanseres. Dessuten ryktes det at de jobber med en enklere håndkontroller.

Nettstedet Britxbox, som beskriver seg selv som Storbritannias største Xbox-fansite, hevder at Microsoft vil senke prisen på Xbox 360 denne julen. De har hatt kontakt med "en kilde nær Microsoft", som hevder at konsollprodusentens hardware-team er i full gang med å redesigne brikkene fra ATI og IBM slik at konsollen blir billigere å produsere.

Britxbox forteller at britiske kunder kan forvente å kjøpe Xbox 360 Core System for under 200 pund (ca. 2300 norske kroner), og Premium Package for omtrent 220 pund (ca. 2540 norske kroner). Hvorvidt dette er sant eller ikke gjenstår selvsagt å se, og med tanke på at Britxbox utvilsomt ikke er den mest objektive kilden på nettet, bør vi nok vente litt før vi feirer lavere 360-pris.

Et annet rykte vil ha det til at Microsoft jobber med en ny og enklere Xbox 360-kontroller. Dette ryktet stammer imidlertid ikke fra anonyme kilder, men Xbox-sjef Peter Moore, som i et intervju med Gamertag Radio har fortalt at han mener dagens kontrollere er for kompliserte, og innrømmet at dette inkluderer Xbox 360-kontrolleren.

Han fortalte imidlertid også at Microsoft for tiden gjør mye på akkurat det området. Han sa også at de ikke er klare til å snakke om det enda. Disse kommentarene kan tolkes som om de jobber med en alternativ og enklere kontroller til Xbox 360, som de vil avdekke på et senere tidspunkt.

Siste fra forsiden