Project Athia

Project Athia er et nytt actionspill fra Square Enix

Kommer til PC og PlayStation 5.

Oppdatering 12. juni: I en pressemelding presiserer Square Enix at Project Athia også kommer til PC, i tillegg til PlayStation 5. Vi har oppdatert saken for å reflektere dette.

Opprinnelig sak følger.

Square Enix er en kjent PlayStation-traver, og det nære samarbeidet fortsetter på Sonys neste konsoll. Torsdag avduket selskapet Project Athia, et slags actionspill utviklet for både PlayStation 5 og PC.

Project Athia skal tilsynelatende by på monsterkamp i fleng.
Square Enix

I traileren over ser vi en spenstig jente, tilsynelatende spillets protagonist, som banker små og store monstre med diverse magiske evner. Hun kan også hoppe og sprette over stup og fra store avsatser.

– Project Athia tar deg med på et spennende eventyr i en annen verden. Det blir actionfylt og til tider skrudd, stormfullt og avskrekkende. Det er en reise vi vil at skal føles som din, like mye som den er protagonistens, melder utvikleren kryptisk på PlayStation-bloggen.

Stort mer enn det fikk vi ikke vite, og en slippdato ble heller ikke avslørt. Project Athia er for øvrig kun en arbeidstittel, som kan tyde på at det endelige spillet enda er et stykke unna.

Project Athia utvikles av Luminous Productions, det samme teamet som lagde Final Fantasy XV.

Square Enix jobber ellers med fortsettelsen på FInal Fantasy VII Remake.
Utvikleren lover å ikke endre originalhistorien for mye »

Siste fra forsiden