Project CARS deler ut en gratis bil hver måned

Utvikleren takker tålmodige fans etter flere forsinkelser.

Slightly Mad Studios

Etter en rekke utsettelser for bilspillet Project CARS ønsker utvikleren Slightly Mad Studios å belønne tålmodigheten til de som likevel kjøper spillet. Når det lanseres får spillere utdelt én gratis bil hver måned, og den første bilen i rekken er Lykan Hypersport.

Project CARS’ nettside skriver kreativ leder for spillet, Andy Tudor, at han er utrolig fornøyd med å kunne gi spillere muligheten til å kjøre dette fartsvidunderet. Lykan Hypersport går fra null til hundre på 2,8 sekunder, med en toppfart på nesten 400 kilometer i timen.

Lover spennende innhold

Lykan Hypersport blir den første i en rekke med biler som gis bort gratis. (Video: Project CARS)

Videre takker han fansen for at de har ventet tålmodig på lanseringen av spillet, og lover mer spennende innhold for Project CARS i tiden etter det kommer ut:

– Vi vil gi ut ytterligere informasjon om kommende innhold til spillet snart, men vi håper dette er en flott sniktitt på hva Project CARS vil by på fremover, skriver han.

Enten de har vært tålmodige eller ikke har livet slett ikke vært enkelt for fans som venter på Project CARS. Spillet skulle opprinnelig gis ut på PlayStation 3 og Xbox 360, men etter hvert som tiden gikk ble disse versjonene kansellert. For nesten et år siden meldte utvikleren at vi kunne vente oss spillet på PC, PlayStation 4, Xbox One og Wii U i november i fjor.

Så kom nyheten om at lanseringen ble utsatt til mars og deretter til april. Det siste vi hørte var at spillet nå kommer en gang i mai:

– Selv om Project CARS er 99,9% ferdig har de resterende 0,1% med feil og problemer vært vanskelige å forutse. Vi er fullstendig dedikerte til å levere en grensesprengende opplevelse, og ved å sikte oss inn på midten av mai kan fansen være sikre på at det er nettopp det de vil få, fortalte Slightly Mad Studios.

Det delvis folkefinansierte racingspillet er et ambisiøst prosjekt som gir deg fritt spillerom til å utvikle kjøreferdighetene dine som du ønsker. Her kan du begynne karrieren din som en gokartfører før du tar steget opp til for eksempel rally, Formel 1 eller gateløp.

Er du lei av å vente tilbyr Ubisoft to gratis timer med sitt bilspill.
Prøvekjør The Crew på PlayStation 4 og Xbox One »

Siste fra forsiden