Project Cars

Project Cars og Project Cars 2 forsvinner fra nettbutikker

Lisenser for biler og baner løper snart ut.

Project Cars 2.
Bandai Namco

Både Project Cars og Project Cars 2 vil fjernes fra nettbutikker i løpet av de kommende månedene. Det bekreftet utvikler Slightly Mad Studios og utgiver EA denne uken.

I en melding på Twitter forklarer partene at lisensene for både biler og baner er i ferd med å løpe ut. Derfor vil Project Cars 2 forsvinne den 21. september, mens forgjengeren Project Cars blir borte den 3. oktober.

Begge spillene vil fortsatt kunne spilles dersom du eier dem. Alt av innhold og funksjonalitet blir også værende, inkludert flerspillerdelen. Project Cars 3, opprinnelig lansert i 2020, blir ikke påvirket av de utløpende lisensene.

Ellers minnet Slightly Mad om at det fortsatt holder på med sitt neste spill. Teamet har foreløpig ikke delt noen detaljer om prosjektet, men lover å fortelle mer «når tiden er inne».

Slightly Mad Studios ble for øvrig kjøpt opp av Codemasters i 2019, som igjen ble kjøpt opp av EA året etter. Sistnevnte sitter nå på rettighetene til n omfattende andel av bilspillsjangeren, inkludert F1, Dirt, Grid, Project Cars, Need for Speed, Burnout og Real Racing.

LES OGSÅ: Konami jobber med å bringe tilbake Metal Gear Solid-spill til nettbutikkene »

Siste fra forsiden