Prototype 2 bekreftet i helgen

Ryktene stemte, og Activision har avduket Prototype 2.

Spike's Video Game Awards har brått blitt en av de viktigste arenaene for spillannonseringer, og i helgen kom de på rekke og rad. Noen av dem hadde vi allerede fått rikelig med hint om, og de fleste var sikre på at Activision kom til å annonsere en Prototype-oppfølger på arrangementet.

Annonseringstraileren.

Dette har de da også gjort. Prototype 2, som utvikles av Radical Entertainment, følger Sersjant James Heller. Hans mål er intet mindre enn å ødelegge «helten» fra forrige spill, Alex Mercer. Dette tar ham inn i New York, som har blitt enda mer kaotisk siden sist.

Traileren viser det som ser ut til å være horder av zombier, og fæle kjøttvekster rundt i gatene. I tillegg røpes det at vi nok en gang får superkrefter å leke oss med. Biler og stridsvogner slenges rundt og eksplosjonene kommer som perler på en snor.

Forgjengeren leverte en åpen sandkassestruktur, og alt tyder på at oppfølgeren vil gjøre det samme. Vi har imidlertid fortsatt få konkrete detaljer om spillet, og vet ikke en gang hvilke plattformer det kommer til.

Lanseringen vil finne sted i 2012, noe som passer godt med spillets apokalyptiske fremtidsvisjon. Mer informasjon blir nok snart å finne på seriens nettsted.

Siste fra forsiden