Prøv Dragon Age II i dag

Her er en demo av det etterlengtede rollespillet.

Som lovet har Bioware og Electronic Arts lansert en demo av rollespillet Dragon Age II. Demoen inkluderer spillets prolog, og lar deg velge tre ulike klasser. Etter prologen vil du besøke Kirkwall og bli kjent med en Isabela, en vakker, men dødelig smugler.

Om du fullfører demoen vil du få et spesialvåpen, Hayder's Razor, et dvergesverd som øker helse, mana og kampevner. Dette kan brukes om du kjøper fullversjonen av spillet.

I tillegg vil BioWare låse opp to bonusgjenstander (som har fått de intetsigende navnene The Far Cliff of Kirkwall og Lothering's Lament) hvis totalt én million spillere tester demoen på Xbox 360, PS3 og PC innen 1. mars. PC-spillere må logge inn på en EA-konto for å bli telt.

Dragon Age II følger en helt ved navn Hawke, men som Shepard i Mass Effect 2 kan du velge om Hawke skal være mann eller kvinne. Som i det første Dragon Age trues verden av fryktelige farer, og Hawke må lede en gruppe varierte figurer i kampen for å redde verden.

Demoen er på 1,9 GB. Konsollversjonene finner du på de respektive konsollenes digitale tjenester (360-versjonen kom i går, mens PS3-versjonen kommer i dag). Du kan laste PC-versjonen ned herfra:

Mens du venter kan du lese vår ferskeste sniktitt på spillet. Dragon Age II lanseres 10. mars.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden