PSN-suksess til PC

PS3-spill får PC-utgave

Det spennende brikkeknuserspillet Shatter lanseres snart på PC.

Shatter er et spill som har røttene sine i Ataris arkadeklassiker Breakout. Men som Arkanoid, Mega Ball-serien, Break Quest og mange andre herlige spill i sjangeren, tar det konseptet videre på sine egne måter.

Her får nemlig den vante brikkeknusingen følge med store sjefskamper, et spennende, fysikkbasert kontrollsystem (hvor du både kan tiltrekke deg og støte fra deg objekter), spesialangrep og unike bonuser.

Modernisert Breakout

Spillet er allerede tilgjengelig på PlayStation Network, hvor det har gjort stor suksess så langt. Neste steg for New Zealand-baserte Sidhe Interactive er å lansere spillet på PC, og lanseringen vil finne sted på Valves Steam-system i løpet av de kommende ukene.

PC-utgaven av Shatter vil ha nye og eksklusive funksjoner, slik som Endless Mode, Endless Co-op Multiplayer, Time Attack og Time Attack Co-op Multiplayer.

Med tanke på at det er en Steam-utgivelse får det også Steam Achievements og topplister. Ellers vil spillet være det samme, med stilfull 3D-grafikk, 90 minutter med heftig musikk og mye mer.

Siste fra forsiden