P.T.-inspirert skrekkspill tyr til Kickstarter

Allison Road-utvikleren vil gjøre spillet større og bedre.

Lilith Ltd.

Da utviklerstudioet Lilith annonserte skrekkspillet Allison Road tidligere i år kunne ikke timingen ha vært mer perfekt. Konami hadde nylig kansellert Silent Hills og skrekkspillentusiaster var på utkikk etter noe som kunne fylle tomrommet.

Med førstepersonsperspektiv og et utseende som lett kan forveksles med Silent Hills’ P.T.-demo tok Allison Road over stafettpinnen for Konami-spillet, og det tok fans bare 48 timer å få spillet godkjent for Steam-salg gjennom Greenlight-tjenesten.

Allison Road-utvikleren vil utvide spillets omfang.

Nå sikter utvikleren enda høyere og i den forbindelse har de lansert en Kickstarter-kampanje for spillet:

– Da vi annonserte prosjektet i juni var det for å måle interessen fra fans og responsen har vært enorm. Nå vil vi bruke Kickstarter for å utvide spillets omfang og gi fansen det de vil ha, skriver utvikleren.

Først på PC

Lilith ber om litt under 3,2 millioner kroner som ifølge Kickstarter-siden vil brukes til å gjøre spillet større og bedre enn opprinnelig planlagt. Dersom kampanjen når målet regner utvikleren fortsatt med å lansere Allison Road mot slutten av 2016, men i første omgang blir det bare på PC.

Når PC-lanseringen er unnagjort vil utviklerne gå i gang med å utvikle versjoner for PlayStation 4, Xbox One, Mac og Linux. En Oculus Rift-versjon skal også være planlagt, og studioet utforsker mulighetene for å lage en versjon for PlayStation VR.

Norske Krillbite skrotet VR-støtte til Among the Sleep.
Ønsket ikke å lage en halvbakt VR-opplevelse »

Siste fra forsiden