Playerunknown's Battlegrounds - oppdatering 5.2

PUBG tester ferdighets­baserte ledertavler og Vikendi-overhaling

Ber om spillernes hjelp til å videreutvikle spillet.

PUBG Corp.

Playerunknown's Battlegrounds-utvikleren rullet denne uken ut en ny oppdatering til spillets testservere, kalt Update 5.2. Med denne introduserer PUBG Corp. blant annet spikerfeller og endringer til Vikendi-kartet, men kanskje den største endringen kommer via det nye tiltaket PUBG Labs.

– Bidra til videreutviklingen av spillet

PUBG Labs lar spillere prøve seg med fremtidig innhold for spillet.
PUBG Corp.

PUBG Labs er utviklerens nyeste måte å introdusere fremtidig innhold til spillerne. Målet er å teste nyvinninger i samarbeid med fansen, og sanke tilbakemeldinger som direkte vil påvirke videreutviklingen av PUBG.

I denne første varianten av PUBG Labs vil PUBG Corp. teste ut ferdighetsbaserte ledertavler. Spillere som deltar må først gjennomføre fem plasseringskamper, og blir deretter sortert inn i en gruppe basert på innsatsen fra de kampene.

PUBG opererer i disse dager med en ledertavle som utelukkende er basert på hvor mye du har spilt. Med ferdighetsbaserte tavler vil spillerne som faktisk presterer best løftes frem, som trolig vil skape mer konkurranse om å kapre topplasseringene.

Skarpskyttervennlig Vikendi

Videre byr Update 5.2 på en stor overhaling til vinterkartet Vikendi. Som teamet forteller vil omgivelsene legges mer til rette for spillere som foretrekker å knerte motspillere med skarpskytterrifle på lang avstand.

Med oppdatering 5.2 får spillere legge ned såkalte «way points» for å kartlegge ruta.
PUBG Corp.

I tillegg blir det lettere å finne kjøretøyer, mens en «loot»-balansering skal gjøre enkelte områder mer attraktive for spillere som jakter på våpen og utstyr tidlig i kampen. Dette kombineres med finjustering av sirkelinnstillingene, der den første sirkelen begynner større, men lukkes raskere.

De nevnte spikermattene gjør også sin første opptreden siden de offisielt ble vist frem på E3 i sommer. Som man nok kan gjette seg til vil mattene punktere bildekk, så her gjelder det å holde øynene på veien. For passasjerer blir jobben med å guide bilføreren til riktig sted enda lettere enn før, med muligheten til å plassere flere punkter på kartet for å markere ruta.

Ellers lover utvikleren enda flere nyvinninger, som altså kan utforskes via PUBGs testervere nå. Du kan lese mer om Update 5.2 på spillets nettsider.

Les også: Gamefraym sikret Telialigaens aller første PUBG-trofé »

Siste fra forsiden