PUBG-vinterkartet er offisielt avduket

Vikendi er tilgjengelig på testservere nå.

Se gameplay-traileren for Vikendi. (Video: PUBG Corp.)

Opdpatering 8. desember: I forbindelse med vinterkartets lansering på PC-testservere har PUBG-utvikleren sluppet en ny trailer. Denne kan du se til høyre.

Opprinnelig sak følger.

PUBG Corp. har avduket et nytt brett for Playerunknown's Battlegrounds. Som det har gått rykter om i lengre tid er det snakk om et vinterkart, som går under navnet Vikendi.

Det nye kartet lanseres på PC den 19. desember og kommer deretter til PlayStation 4 og Xbox One en gang i januar. De som ønsker seg en forhåndstitt kan imidlertid prøve brettet allerede nå via spillets testservere på PC.

Det neste PUBG-kartet heter Vikendi.
PUBG Corp.

Mindre enn Erangel, større enn Sanhok

Vikendi er på 36 kvadratkilometer, som ligger midt i mellom det opprinnelige Erangel-brettet og den mindre Sanhok-jungelen. Tilsynelatende vil det derfor by på en hybridopplevelse, med en god dose action uten at det blir for mye på én gang.

Vinter betyr snø, og snøen introduserer et helt nytt element til PUBG – nemlig sporing. Overalt du beveger deg i pudderet vil du etterlate fotspor, som gjør det lettere for motspillere å følge etter. Samtidig kan du enklere oppdage hvilke hus som er opptatt, ved å se etter fotavtrykk som leder inn, men ikke ut.

Vikendi-kartet.
PUBG Corp.

Traileren for Vikendi – som er tilgjengelig øverst i artikkelen – viser ikke frem så mye av selve brettet, og i stedet har PUBG Corp. fokusert på en liten fugl på leting etter skatter til redet sitt.

Spillsjef Brendan «Playerunknown» Greene delte imidlertid litt flere detaljer via Twitter, og du kan se noen skjermbilder nedenfor. Les mer om kartet og planlagte endringer for PUBG på utviklerens nettsider.

Flere nordmenn kjemper om seier i Global Loot League denne helgen »

Siste fra forsiden