Pusser opp Resident Evil – igjen

Nå dras nyversjonen fra 2002 ut av arkivet og gis en drastisk overhaling.

Resident Evil gjorde seg godt på GameCube.
Capcom

Capcom har planer om å slippe en oppusset utgave av Resident Evil til Xbox One, Xbox 360, Windows, PlayStation 3 og PlayStation 4 på nyåret. Spillet skal slippes digitalt. Dette melder selskapet selv på en ny nettside for gjensynet.

Vel å merke er det etter alt å dømme snakk om en ny versjon basert på 2002-utgaven, kun gitt ut på GameCube og Nintendo Wii. Kanskje er det like greit når vi ser tilbake på hvordan PlayStation-utgaven faktisk så ut da den kom i 1996.

Vi i Gamer.no anmeldte for øvrig GameCube-versjonen i 2002, og synes det var et riktig så godt spill den gang.

Oppgraderinger

Den nye versjonen løfter oppløsningen til 1080p med 30 bildeoppdateringer i sekundet, og lar deg dra nytte av surroundannlegget ditt. PlayStation 3 og Xbox 360 må nøye seg med en oppløsning på 720p. I tillegg skal man kunne velge mellom 4:3- og 16:9-format om man skulle ønske det.

Kanskje mest spennende er muligheten til å velge forskjellige kontrolloppsett. Den klassiske varianten er på plass for de som ønsker å gjenoppleve det, mens andre kan bryne seg på en mer moderne variant der analogstikken brukes mer som i dagens spill.

Resident Evil-seriens siste innslag foreløpig var Resident Evil 6. Spillet kom i 2012, til Xbox 360 og PlayStation 4. Her på bruket synes vi spillet var nok så godt, men nevnte også at det var noen slitsomme partier.

Hør produsentene snakke om Resident Evil-nyversjonen.

Siste fra forsiden