Quantum Break får et stjernegalleri av skuespillere

Se hvor annerledes spillet har blitt siden vi så det sist.

Aidan Gillen er en av skuespillerne i Quantum Break.
Skjermbilde av trailer

Da Remedy viste Quantum Break igjen for første gang på lenge under Microsofts Gamescom-konferanse, fikk vi et langt innblikk i alt som har endret seg siden sist. Alt kan du se i videoen nederst.

Trailer til Quantum Break. (Video: Microsoft)

Spillet har fått tre nye ansikt å lene seg på, alle kjente skuespillere. Aidan Gillen kjent fra Game of Thrones og The Wire, Shawn Ashmore kjent fra X-Men: Days of Future Past og Dominic Monaghan fra Ringenes Herre og Lost.

Fra før av visste vi at Quantum Break skal ha filmsekvenser med ekte skuespillere blandet inn i selve spillet. Det interessante er at skuespillerne skal spille både i spilldelen av spillet og i disse filmsekvensene, og vi fikk se deler av begge.

Tredjepersons skytespill

Presentasjonen inneholdt også en spillsekvens som sementerte en gang for alle at Quantum Break blir et tredjepersons skytespill. Hovedpersonen, spilt av Ashmore, lener seg bak kasser og bygninger, og må plaffe ned fiendesoldater rundt seg. Manipuleringen av tid og rom virker interessant – vi fikk for eksempel se en sværty unaturlig eksplosjon som virket å dra ut tiden, symbolisert med bilder av det som ligner ødelagte speil.

Vi fikk også en lanseringsdato. Quantum Break lanseres til Xbox One 5. april 2016.

Video av Quantum Break. (Video: Microsoft)

Siste fra forsiden