Podkast

Rad Crew - Sesong 8, episode 17

Rad Crew sliter også med Assassin's Creed Unity

Hør hvordan gjengens opplevelse av storspillet har vært.

Ouæææææh!
Ubisoft, Rad Crew

Ukens Rad Crew-podkast har alt du trenger å vite om den trøblete lanseringen av Assassin’s Creed Unity. Are har testet storspillet, og ble dessverre ganske skuffet av det på en rekke områder, hovedsaklig ytelsesrelatert. Heldigvis har vi også plass til litt gladnyheter i form av Far Cry 4 som Stian virkelig har kost seg med. Diktatoren i Kyrat må bare passe seg – Rad Crew er i byen!

Snake lager et tidsparadoks i Metal Gear Solid 3.

Jostein har omsider begynt på solo-eventyret til Hearthstone, nemlig Curse of Naxxramas som er en interessant måte å lære spillere noe av det fundamentale med å spesialtilpasse kortstokken din. I tillegg har han spilt mesteparten av Sunset Overdrive og syns det er uhøytidelig og svært moro.

Men aller først: En topp 5-liste over de mest innviklede tidsreise-paradoksene i spillhistorien. Prøvde du for eksempel noen gang å skyte Ocelot i Metal Gear Solid 3: Snake Eater?

I studio denne gang sitter Are Ness Fløgstad, Stian Askeland og Jostein Hakestad

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Dette er tidsmenyen gjengen serverer denne gangen:

  • (4:50) Topp 5 tidsparadokser i spill
  • (17:15) Nyheter
  • (29:10) Assassin's Creed Unity
  • (44:35) Sunset Overdrive, Far Cry 4, Mario Kart 8-tillegg, Naxxrramas-utvidelsen til Hearthstone, m.m.

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 13. novmeber
Rad Crew, 6. november

Rad Crew, 30. oktober

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden