Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 offisielt kunngjort for PC

Lanseringen satt til november.

Rockstar Games

Etter langt om lenge og lenger enn langt har Rockstar omsider bekreftet at Red Dead Redemption 2 kommer til PC. Det storslagne westernspillet har fått slippdato 5. november, melder utvikleren via sine nettsider.

Ja, så var det offisielt.
Rockstar Games

Ved lansering vil Red Dead Redemption 2 bli tilgjengelig via en rekke digitale butikker, inkludert Rockstars nylig lanserte Rockstar Games Launcher, Epic Games Store og Humble Store. Utvikleren forteller også at spillet kommer som lanseringstittel for Google Stadia i november.

For de som venter på Steam-nyheter kan Rockstar fortelle at Red Dead Redemption 2 ikke kommer til Valve-butikken med det første. Det blir riktignok ikke lenge å vente, da planen er å åpne for kjøp via Steam en gang i desember – altså en måneds tid etter den opprinnelige PC-lanseringen.

Les også: Red Dead Redemption 2 er en opplevelse helt utenom det vanlige »

Visuell overhaling og flerspiller

Som Rockstar lover vil Red Dead Redemption 2 på PC – seriens første innslag på plattformen – få med seg en rekke nyheter for spillet. Først og fremst betyr dette visuelle og tekniske forbedringer, men utvikleren hinter også om nye Bounty Hunting-oppdrag, Gang Hideouts, våpen og mer.

PC-versjonen byr også på fri tilgang til flerspillerdelen Red Dead Online, med alle oppdateringene og nyvinningene tidligere lansert for PlayStation 4 og Xbox One. Hvorvidt PC-spillere får muligheten til å spille sammen med de på konsoll sier Rockstar imidlertid ingen ting om.

Du kan fortsatt få Grand Theft Auto: San Andreas gratis.
Alt du må gjøre er å laste ned Rockstar Games Launcher »

Siste fra forsiden