Nytt Tales of Symphonia til Europa

Redd verden igjen

Namco Bandai har kunngjort høstslipp for Dawn of the New World.

I fjor kom Tales of Symphonia: Dawn of the New World til Wii. Dette var en oppfølger til det kritikkerroste actionrollespillet Tales of Symphonia, men selv om det har vært ute en stund i Japan og USA har det først nå blitt bekreftet at Dawn of the New World også kommer til Europa.

Historien foregår to år etter Tales of Symphonia og følger de unge heltene Emil Castagnier og Marta Lualdi på deres reise for å redde verden. I løpet av spillet møter de en rekke kjente figurer fra det første spillet, samt flere nye venner og fiender.

En av de mange allierte de kan plukke med seg er uhyret Ratatosk. Han er herre over alle monstre og skjenker dem en unik egenskap. Denne nye evnen lar Emil og Marta temme ville monstre og gjøre dem til lydige krigere. Det er over 200 forskjellige beist å rekruttere, og de kan mates for å gjøre dem sterkere eller til og med utvikles til nye og mektigere former.

Kampene er som alle andre Tales-spill i sanntid, og opptil fire stykker kan spille samtidig ved å styre hver sin kriger.

Det blir også et par små bonuser som er eksklusive for den europeiske utgivelsen av Dawn of the New World. Vi får både et galleri fullt av konsepttegninger, kladder og lignende, samt litt nytt utstyr som ikke fines i andre utgavene av spillet.

Tales of Symphonia: Dawn of the New World har foreløpig ikke fått noen slippdato, men skal lanseres en gang i løpet av høsten.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden