Age of Conan-utvidelse i mai

Reddende engel?

Datoen er klar for Rise of the Godslayer.

Rise of the Godslayer, den første virkelige utvidelsen til det massive rollespillet Age of Conan, slippes 11. mai, i følge en kort pressemelding.

Et av de nye ridedyrene.

Rise of the Godslayer er lagt til keiserriket Khitai, som også er navnet på en helt ny rase. Her får spilleren en mengde nye fraksjoner, utfordrende huler og medfølgende sluttbosser. Et nytt ferdighetssystem legger seg på toppen av det eksisterende, krydrer mange aspekter av figuren din og fremmer en dypere spillopplevelse i følge Funcom.

Flere saker fra Spillmagasinet.no:

Funcom lover spennende innhold uansett hvilket nivå man spiller på. Spillere kan fortsette med den figuren de har fra originalspillet eller starte opp med den nye rasen. Utvidelsen byr også på nye fremkomstmidler, blant annet en tiger.

Spillet kan enten kjøpe spillet i butikken eller laste det ned fra nettet. Butikkversjonen av utvidelsen skal inneholde hele originalspillet samt en del eksklusive gjenstander som kan brukes i spillet.

Age of Conan utvikles også for Xbox 360, men Funcom er svært tilbakeholden når det gjelder konsollutgaven.

– Vi ønsker fremdeles å se Age of Conan på Xbox 360, og vi har folk her som jobber med å tilpasse teknologien vår for det. Men vi prioriterer andre ting først. Utover det har vi ingen nyheter å formidle, forteller Funcoms kommunikasjonsdirektør Erling Ellingsen til Gamer.no.

PS: Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Denne artikkelen er levert i samarbeid med Spillmagasinet.no, men kan være endret og tilrettelagt for Gamer.no.

Siste fra forsiden