Rengjøringsrobot på GameCube

I Chibi-Robo! spiller du en liten hushjelpsrobot som må underholde både mennesker og levende leker.

Chibi-Robo er en robot som har to mål programmert inn i den silikonbaserte hjernen sin. Det ene er å bringe glede til familien sin, mens det andre er å sørge for at huset deres er helt rent og støvfritt, slik at han kan oppnå førsteplass i den ærerike robotrangstigen. Spillerne må utforske familiens hus (som virker kjempestort for den knøttlille roboten) og rengjøre stedet ved hjelp av en rekke hjelpemidler (slik som tannbørster).

Underveis må du unngå å bli sett, mens du samler inn "moolah" (penger) slik at du kan oppgradere roboten din. Ved hjelp av et Chibi-Copter kan du nå ellers utilgjengelige steder og ved hjelp av en Chibi Blaster kan du forsvare deg mot slemme robotedderkopper. Når du skyter robotedderkoppene får du tilgang til skrapmetall, som du kan gjenvinne og bruke til å lage hjelpemidler som stiger.

Om dagen er det menneskene som hersker i huset, men om natten våkner lekene til live og da er det deres behov du må tilfredsstille. Hvis du utfører oppdrag får du "moolah". Du må også sørge for å lade roboten din ved å plugge den inn i støpsler rundt om i huset. Chibi-Robo! kommer til det europeiske markedet den 26. mai, kun for GameCube.

Siste fra forsiden