Resident Evil 2 gratisinnhold

Resident Evil 2-utvidelse forteller historien fra enda flere perspektiver

Oppdatert: The Ghost Survivors-modusen har fått slippdato.

Capcom

Oppdatering 29. januar: Den nye The Ghost Survivors-modusen vil lanseres for samtlige plattformer den 15. februar, forteller Capcom på Twitter. Som nevnt tidligere introduserer modusen helt ferskt innhold til serien, med tre nye figurer å bli kjent med.

Utvidelsen blir gratis for alle som eier nyversjonen av Resident Evil 2. Du kan lese mer om annet ekstrainnhold for spillet i den opprinnelige artikkelen nedenfor.

Opprinnelig sak følger.

Tirsdag holdt Capcom en direktesendt videopresentasjon for å markere den forestående lanseringen av Resident Evil 2s nyversjon. Utvikleren snakket blant annet (via Siliconera) om hva spillere kan vente seg av spillet, men vi fikk også noen ferske detaljer om kommende tilleggsinnhold.

Modus og klær

Stort mer enn denne logoen fikk vi ikke se under Capcom-presentasjonen av The Ghost Survivors.
Capcom

Blant annet får spillet en helt ny modus, kalt The Ghost Survivors. Denne skal fortelle Resident Evil 2-historien fra helt nye sider, og vi får hoppe inn i skoene til noen figurer fans kanskje kjenner igjen fra originalspillet.

I modusen finner vi for eksempel Robert Kendo, mannen som eier våpenbutikken i Raccoon City. Vi får også møte Katherine Warren, datteren til byens ordfører, mens figur nummer tre er et ikke navngitt medlem fra Umbrellas sikkerhetstjeneste.

Flere av detaljene rundt The Ghost Survivors er enda uklare, og hvordan historiene vil utarte seg eller når vi kan vente utvidelsen vet vi ikke. Capcom fortalte imidlertid at modusen vil by på en grad av tilfeldighet knyttet til hva hver spiller vil oppleve.

Slik ser Leon ut med det kommende 1998-kostymet.
Capcom

Ved siden av The Ghost Survivors kommer en annen pakke med to nye kostymer til Claire og Leon. Disse er inspirert av hovedfigurenes klassiske utseende fra 1998, og ved siden av nye klesplagg gir de figurene de samme klossete teksturene som for 20 år siden. Hvordan det tar seg ut kan du se på bildet til høyre.

Både kostymene og modusen slippes gratis for alle som eier nyversjonen til Resident Evil 2. Førstnevnte kommer 22. mars, men når The Ghost Survivors lanseres er vi som nevnt ikke sikre på enda.

Resident Evil 2 lanseres 25. januar for PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Les også
Anmeldelse: Resident Evil 2

Usikker på om nye Resident Evil 2 er noe for deg?
Ifølge vår anmelder byr spillet på spenning for både nye og gamle fans »

Siste fra forsiden