Se 15 minutter fra nyversjonen av Resident Evil 2

Den nye versjonen av Resident Evil 2 ble kunngjort allerede for flere år siden, og på fjorårets E3-messe fikk vi omsider se en lengre trailer fra spillet som bekreftet en gang for alle at spillet var underveis. Nå har vi fått et nytt, langt klipp.

Blant andre Game Informer melder om en nylig publisert 15 minutter lang gameplay-video fra nyversjonen av Resident Evil 2 på den offisielle PlayStation-kanalen på YouTube. Klippet ser du øverst i artikkelen.

Lekkert og lovende

Capcom

Som man kan se av klippet, og som vi også tidligere har fått bekreftet, dreier det seg om en grundig renovert utgave av det aldrende grøsserspillet, som opprinnelig ble lansert til PlayStation i 1998.

I forbindelse med årets E3-messe fikk vi tatt en nærmere kikk på spillet, og vår utsendte satt igjen med et ubetinget positivt inntrykk av spillets nye drakt.

– Etter flere år med venting har Capcom omsider avduket nyversjonen av Resident Evil 2, og jeg er skråsikker på at utvikleren sitter på en vinner her. Ikke bare skilter spillet med en lekker visuell overhaling, men så godt som alle mekanikker og systemer har fått en moderne vri som pumper ny spenning inn i opplevelsen, skrev vår mann.

Resident Evil 2-nyutgaven slippes til PlayStation 4, Xbox One og PC 25. januar.

Les også: Tre Resident Evil-klassikere er på vei til Nintendo Switch »

Siste fra forsiden